Skip to content

Download Alles wat je moet weten over de overgang (Dutch Edition) by Saron Petronilia PDF

By Saron Petronilia

Ergens rond je vijfenveertigste begint het: de overgang. Niet zo rond je vijftigste en niet in line with se met het opvliegers of een wegblijvende menstruatie, zoals velen denken. De overgang is in onze westerse cultuur een beladen fenomeen, maar dankzij dit positieve en taboedoorbrekende boek hoeft geen enkele vrouw er nog langer tegen op te zien. Integendeel. Vrouwen in de overgang beginnen met levenswijsheid aan hun nieuwe jeugd, de tweede helft van hun leven.

Dit boek is een handige gids bij alle veranderingen in de overgang. Met ruime aandacht voor lichamelijke veranderingen, de psychologische en spirituele kant, schoonheid, relaties en seksualiteit.

Dit e-book is in het bestandsformaat ePub three en het beste te lezen op een iPad.

Show description

Read or Download Alles wat je moet weten over de overgang (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Over de bergen (Dutch Edition)

Pedro Sousa e Silva vestigt zich, moe van het societyleven in Lissabon, op het oude familiebezit dat gelegen is in de meest geïsoleerde provincie van zijn land. Aanvankelijk lijken alle dromen van de hoofdpersoon omtrent de eenvoudige genoegens van het landleven bewaarheid te worden. Maar allengs slaat de idylle om in een nachtmerrie.

Door mijn schuld (Dutch Edition)

Hoe is het als je een misdaad hebt begaan maar iedereen gelooft in je onschuld? Gunnar de Wit groeit op in een intellectueel gezin waarin klassieke muziek, kunst en literatuur ijkpunten zijn. Gunnar lijkt het koekoeksjong: de zoon die zijn leven heel anders inricht dan zijn ouders. Hij geniet van zijn vrouw en kinderen en is in zijn vrije tijd een enthousiaste hobbykok.

Berichten van het Blauwe Huis (Dutch Edition)

Na een halve eeuw in het buitenland te hebben doorgebracht keren de zussen Felicia en Nina terug naar het huis van hun jeugd om de verkoop ervan te regelen. Een zomer lang blijven ze daar, te midden van het weelderige groen van de villawijk. Hun aanwezigheid brengt een vage onrust teweeg onder de buurtgenoten, die herinnerd worden aan het verleden.

iPad voor Dummies (Dutch Edition)

Met 'iPad voor Dummies' leer je de nieuwste counsel en trucs om meer uit je iPad te halen. Het boek geeft uitleg over onder meer iCloud, iTunes en FaceTime. Ook komt aan bod hoe je kunt surfen over het web, e-mails kunt versturen en ontvangen, apps kunt downloaden uit de App shop, foto's en video's kunt delen, muziek kunt luisteren en nog veel meer.

Additional resources for Alles wat je moet weten over de overgang (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.97 of 5 – based on 19 votes