Skip to content

Download Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition) by Jenny Han,Ellis Post uiterweer,Ellis Post-Uiterweer,Anna PDF

By Jenny Han,Ellis Post uiterweer,Ellis Post-Uiterweer,Anna Post Uiterweer

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een short aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht... en stopt de short in een doos die ze bewaart onder haar mattress. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht used to be aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

Show description

Read or Download Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Over de bergen (Dutch Edition)

Pedro Sousa e Silva vestigt zich, moe van het societyleven in Lissabon, op het oude familiebezit dat gelegen is in de meest geïsoleerde provincie van zijn land. Aanvankelijk lijken alle dromen van de hoofdpersoon omtrent de eenvoudige genoegens van het landleven bewaarheid te worden. Maar allengs slaat de idylle om in een nachtmerrie.

Door mijn schuld (Dutch Edition)

Hoe is het als je een misdaad hebt begaan maar iedereen gelooft in je onschuld? Gunnar de Wit groeit op in een intellectueel gezin waarin klassieke muziek, kunst en literatuur ijkpunten zijn. Gunnar lijkt het koekoeksjong: de zoon die zijn leven heel anders inricht dan zijn ouders. Hij geniet van zijn vrouw en kinderen en is in zijn vrije tijd een enthousiaste hobbykok.

Berichten van het Blauwe Huis (Dutch Edition)

Na een halve eeuw in het buitenland te hebben doorgebracht keren de zussen Felicia en Nina terug naar het huis van hun jeugd om de verkoop ervan te regelen. Een zomer lang blijven ze daar, te midden van het weelderige groen van de villawijk. Hun aanwezigheid brengt een vage onrust teweeg onder de buurtgenoten, die herinnerd worden aan het verleden.

iPad voor Dummies (Dutch Edition)

Met 'iPad voor Dummies' leer je de nieuwste guidance en trucs om meer uit je iPad te halen. Het boek geeft uitleg over onder meer iCloud, iTunes en FaceTime. Ook komt aan bod hoe je kunt surfen over het net, e-mails kunt versturen en ontvangen, apps kunt downloaden uit de App shop, foto's en video's kunt delen, muziek kunt luisteren en nog veel meer.

Additional resources for Aan alle jongens van wie ik hield (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Rated 4.04 of 5 – based on 11 votes